Hoe voeg ik een firewall regel toe?

In dit artikel gaan we jou uitleggen wat je moet doen als je geen SSH-verbinding meer kan krijgen met jouw VPS.

• Log in op Mijn SQR met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
    • Onderaan bij ‘Beheer je VPS’ en onder ‘Geavanceerd’ klik je op ‘Netwerk beheer’.
    • Klik op ‘Voeg regel toe’

• Vul nu het formulier in:
    belangrijk zijn de volgende opties:

• Richting: inkomend
    • Poort: SSH (22)
    • IP bereik: je ip adres in het formaat 1.2.3.4/32 (vind hier je ip adres)
      Vul 0.0.0.0/0 (IPv4) of ::/0 (IPv6) in om alle ip adressen toegang te geven
  • Klik daarna op ‘Voeg toe’ om de regel aan te maken en de nieuwe firewall regel actief te maken.

Klik hier om door te gaan naar Stap 2 van de handleiding “Hoe maak ik verbinding met mijn VPS”