Hoe voeg ik een firewall regel toe?

In dit artikel gaan we jou uitleggen wat je moet doen als je geen SSH-verbinding meer kan krijgen met jouw VPS.

• Log in op Mijn Hosting
  • Klik op Diensten -> Mijn Diensten
  • Open de juiste VPS
  • Klik in het linker menu onder VPS Beheer klik je op Firewall.
  • Klik op de knop een firewall regel toevoegen.
  • Vul nu het formulier in. Belangrijk zijn de volgende opties:
    • firewall regel type: meestal “TCP”
    • Richting: inkomend
    • Ether Type: ipv4
    • Open porten: Alle poorten of een specifieke poort
    • IP of IP range: jouw ip adres in het formaat 1.2.3.4 (vind hier je ip adres)
      Wil je alle ip adressen toegang geven? Vul dan 0.0.0.0/0 (IPv4) of ::/0 (IPv6) in.
  • Klik op Opslaan om de regel aan te maken en de nieuwe regel direct actief te maken

Klik hier om door te gaan naar Stap 2 van de handleiding “Hoe maak ik verbinding met mijn VPS”