Hoe wijzig ik de taal in Plesk?

Hosting.NL levert de webhosting pakketten op met Plesk. In Plesk kunnen onze klanten de webhosting en e-mail van hun domeinnaam beheren. De standaard ingestelde taal is Nederlands, maar je kunt er ook voor kiezen om dit te wijzigen naar het Engels. Dit is handig als jouw websitebouwer, of jijzelf, Engels spreekt of beter begrijpt dan het Nederlands.

Taal wijzigen naar het Engels/Nederlands

1. Log in in Mijn Hosting
  2. Klik op ‘Diensten’
  3. Klik op het juiste abonnement
  4. Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  5. Ga in het linkermenu naar ‘Account’
  6. Klik op ‘Mijn profiel’
  7. Selecteer vanuit het dropdown menu ‘Taal van Plesk’ -> English
  8. Klik op ‘OK’
  9. De taal is nu gewijzigd van Nederlands naar Engels

Stond de taal op Engels en wilde je deze wijzigen naar het Nederlands, dan selecteer je natuurlijk Nederlands vanuit het dropdown menu.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur