Hoe wijzig ik de taal van mijn Cloud opslag omgeving

Aangezien de Cloud Opslag Zakelijk omgeving standaard in het Nederlands wordt geïnstalleerd, is de optie aanwezig om dit te wijzigen naar een andere taal. Dit is handig als je bijvoorbeeld met collega’s werkt die in het buitenland werken en een andere taal spreken. Zo kunnen zij ook ten alle tijden met de Cloud Opslag Zakelijk omgeving werken.

In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je de taal van jouw cloud opslag omgeving wijzigt.

1. Log in op jouw Cloud Opslag Zakelijk omgeving.
  2. Klik rechtsboven op jouw gebruikersnaam en daarna op ‘Instellingen‘:
  3. Klik onder ‘Taal‘ op het drop-drown menu om de taal te wijzigen naar jouw gewenste keuze: