Hoe wijzig ik de TTL van een DNS record?

In dit artikel leggen wij je uit hoe je de TTL van een DNS record kan wijzigen.

  1. Log in op Mijn Hosting.
  2. Klik nu op ‘Domeinnamen’ -> ‘DNS beheer’
  3. Klik vervolgens achter de domeinnaam waarvan je de DNS wilt bewerken op ‘Beheer’
  4. Klik op het potloodje achter de regel van het DNS record dat je wilt wijzigen
  5. Pas nu de TTL aan naar de gewenste instellingen
  6. Klik hierna op het groene vinkje om je wijziging op te slaan

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen