Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn e-mail?

Mocht je het wachtwoord van je e-mailadres kwijt zijn, dan kun je dit artikel gebruiken om het wachtwoord ervan te herstellen. Dat doe je zo:

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’.
  3. Selecteer de juiste dienst.
  4. Klik op ‘Email beheer’.
  5. Scrol naar beneden tot je bij ‘Account @ Domein’ bent.
  6. Klik op het ‘potloodje’ om het wachtwoord aan te passen.
  7. Het volgende scherm verschijnt:

Vul een nieuw wachtwoord in bij ‘Wachtwoord’ en vul ditzelfde wachtwoord in bij ‘Wachtwoord (Opnieuw)’.
  8. Klik op ‘Wijziging opslaan’.
  9. Het wachtwoord is nu gewijzigd naar het door jou opgegeven wachtwoord.
  10. Je kunt nu aan de slag en jouw nieuwe wachtwoord op alle apparaten waar jij je mail op hebt ingesteld aanpassen.

Let op: zorg ervoor dat je GEEN makkelijk te raden wachtwoorden, zoals bijvoorbeeld je geboortedatum of naam, invult. Het zou zonde zijn als je mail gehackt wordt, omdat er een te makkelijk wachtwoord is opgegeven.