Hosted Exchange Light instellen

Voer de stappen in de onderstaande handleidingen uit om jouw e-mailclient(s) zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Exchange Light mailbox. Als jouw e-mailclient niet in de lijst voorkomt, neem dan contact op met onze servicedesk.

Klik op de handleidingen hieronder van de e-mailclient die jij gebruikt en begin met het instellen van jouw Hosted Exchange Light mailbox.

Gmail
Mail op Android
Mail op iPhone en iPad
Mac OS X Mail
Microsoft Outlook 2013
Microsoft Outlook 2016
Microsoft Outlook 2019
Microsoft Outlook voor iPhone/iPad
Thunderbird
Windows 8 Mail
Windows Live Mail