Hosted Exchange mailbox vergroten

Via Mijn Hosting kun je jouw Hosted Exchange omgeving makkelijk beheren. Je kunt bijvoorbeeld snel je mailbox vergroten indien deze vol dreigt te raken. Lees hieronder onze uitgebreide handleiding.

Let op: Zorg er wel voor dat je een mailbox beschikbaar hebt. Dit kun je controleren en indien nodig via deze handleiding wijzigen.

Mailbox vergroten

1. Log in op Mijn Hosting
  2. Ga in het ‘Dashboard‘ naar ‘Diensten
  3. Klik op de Hosted Exchange omgeving waarvan je de mailbox wilt wijzigen
  4. Klik op ‘Naar Controle Paneel
    Er wordt een nieuw tabblad geopend waar je jouw Exchange omgeving kunt beheren
  5. Ga naar ‘Service Beheerder‘ -> ‘Exchange Hosting‘ -> ‘Accounts
  6. Klik op ‘Beheer‘ achter de juiste Hosted Exchange Werkgroep
  7. Klik vervolgens op ‘MailBoxen
  8. Klik het account aan welke je wilt wijzigen door op het adres te klikken
  9. Bij ‘Algemeen‘ kun je het template wijzigen:
    Via het dropdown menu kun je de juiste template selecteren
  10. Klik op ‘Opslaan‘ en de mailbox is vergroot.

Let op! Vergroot je de mailbox van Light naar Pro, dan wordt hiermee ook de e-mail configuratie van het account gewijzigd. Op Hosted Exchange Pro instellen lees je hoe je de mailbox correct kunt configureren.