Hoe stel ik mijn Exchange Pro mail in Mac OS X Mail in?

De standaard e-mail client van Apple is Mail. Dus heb jij een Mac, dan adviseren wij om de door Apple geleverde mail client Mail te gebruiken om jouw Hosted Exchange Pro account op te configureren.

Via Apple Mail kun je snel en eenvoudig jouw Exchange account configureren. Aangezien je gebruik maakt van de geleverde software van Apple zul je ook weinig problemen ervaren met de synchronisatie van jouw e-mail. Je kunt ook direct gebruik maken van iCal, Contacten en Notities die bij de e-mailclient geleverd worden. Volg de stappen in de handleiding hieronder en ga direct aan de slag met jouw mailbox.

Systeemeisen:

• Minimaal MAC OS X 10.6, Snow Leopard.
  • Hosted Exchange Pro mailbox.

Zorg dat je aan bovenstaande systeemeisen voldoet.

• Open ‘Mail’.
  • Kies voor ‘Mail’ -> ‘Voorkeuren’.
  • Klik op het tabblad ‘Accounts’.
  • Klik onderaan op het ‘plus’ icoon om een nieuw account toe te voegen.
  • Vul de volgende velden volledig in:
    ‘Volledige naam’: jouw naam.
    ‘E-mailadres’: primaire e-mailadres.
    ‘Wachtwoord’: wachtwoord.
    ‘Interne & Externe URL’: outlook.exchange-login.net
  • Klik op ‘Ga door’.
  • Vink aan welke functionaliteiten actief moeten worden.
  • Jouw e-mail is gereed voor gebruik.