Hoe stel ik mijn Exchange Pro mail in Microsoft Outlook 2016 in?

De meest gebruikte e-mail client is Microsoft Outlook. Voor velen ook een zeer bekend programma en daarom waarschijnlijk ook veel gebruikt. Als je eenmaal met een programma bekend bent stap je niet zo makkelijk over naar een ander programma. Immers je kunt lezen en schrijven met het programma en je weet exact wat je waar moet instellen.

Toch helpen we je graag een handje en laten we hieronder de stappen zien voor het instellen van jouw Hosted Exchange Pro mailbox. Dit kan namelijk afwijken van de gebruikelijke POP3 of IMAP e-mailadressen.

Systeemeisen:

• Minimaal Windows 8.
  • Hosted Exchange Pro mailbox.

Zorg dat je aan bovenstaande systeemeisen voldoet.

Volg de instructies voor jouw besturingssysteem:

• Typ in de zoekbalk Control Panel of ‘Configuratiescherm’ in.
  • Ga naar ‘User Accounts’.
  • Klik op ‘E-mail (32/64 bits of Mail)’.
  • Klik op ‘E-mail Accounts…’
  • Klik vervolgens op ‘New…’
  • Vul in het volgende scherm de gegevens in van je e-mailaccount. Klik vervolgens op ‘Next’.
  • Nu worden de gegevens er automatisch bijgezocht en ingesteld in Outlook
  • De mailbox is nu geconfigureerd en kan gebruikt worden.