Hoe stel ik mijn Exchange Pro mail in Outlook voor iPhone in?

In dit artikel leggen wij je uit hoe je het Outlook programma instelt voor iPhone of iPad. Zorg er eerst voor dat je deze gedownload hebt uit de app store. Zodra je alle gegevens om je account te kunnen instellen bij de hand hebt kun je aan de slag met onderstaande stappen.

1. Open de ‘Outlook’ app.
  2. Vul je ‘E-mailadres’ in:
  3. Kies daarna voor ‘Exchange’:
  4. Vul de volgende gegevens in:
    – Jouw ‘Primaire e-mailadres’
    – Jouw bijbehorende ‘Wachtwoord’
    – De server: outlook.exchange-login.net
    – De ‘SMTP Gebruikersnaam’
    *Hier vind je welke gebruikersnaam je moet invullen
  5. Klik daarna op ‘Aanmelden’.
  6. Nu heb je succesvol je Hosted Exchange pro mailbox geconfigureerd.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur