Hosted Zimbra Light instellen

Voer de stappen in de onderstaande handleidingen uit om jouw e-mailclient(s) zo te configureren dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox. Als jouw e-mailclient niet in de lijst voorkomt neemt je contact op met onze servicedesk.

Gmail
Mail op Android
Mail op iPhone en iPad
Mac OS X Mail
Microsoft Outlook 2010
Microsoft Outlook 2013
Microsoft Outlook 2016
Microsoft Outlook 2019
Microsoft Outlook voor iPhone/iPad
Thunderbird
Windows 8 Mail
Windows Live Mail

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur