Hoe stel ik mijn Zimbra Light mail in Microsoft Outlook 2016 in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox.

1. Open Microsoft Outlook 2016.
  2. Klik in de menubalk bovenaan op ‘Bestand’.
  3. Klik op ‘Accountinstellingen’.
  4. Klik op ‘Accountinstellingen…’.
  5. Klik op ‘Nieuw’.
  6. Selecteer ‘E-mailaccount’.
  7. Klik op ‘Volgende’.
  8. Selecteer ‘Handmatige instelling of extra servertypen’.
  9. Klik op ‘Volgende’.
  10. Kies hier ‘IMAP’.
  11. Vul bij ‘Naam’ in: Jouw naam.
  12. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  13. Selecteer bij ‘Type account’: IMAP.
  14. Vul bij ‘Server voor inkomende e-mail’ in: zimbra-login.net.
  15. Vul bij ‘Server voor uitgaande e-mail (SMTP)’ in: zimbra-login.net.
  16. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mailadres.
  17. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  18. Klik op ‘Meer instellingen’.
  19. Ga naar het tabblad ‘Server voor uitgaande e-mail’.
  20. Vink ‘Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (STMP) is verificatie vereist’ aan.
  21. Selecteer ‘Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail’.
  22. Klik op ‘OK’.
  23. Ga naar het tabblad ‘Geavanceerd’.
  24. Vul in bij ‘Inkomende e-mail (IMAP)’: 993.
  25. Selecteer bij ‘Gebruik het volgende type versleutelde verbinding’: SSL.
  26. Vul in bij ‘Uitgaande e-mail (SMTP)’: 587.
  27. Selecteer bij ‘Gebruik het volgende type versleutelde verbinding’: TLS.
  28. Klik op ‘OK’.
  29. Klik op ‘Volgende’.
  30. Klik op ‘Voltooien’.