Hosted Zimbra mailbox vergroten

Via Mijn Hosting kun je jouw Hosted Zimbra omgeving makkelijk beheren. Zit je bijna aan je limiet van je mailbox, vergroot deze dan snel via onderstaande stappen.

Mailbox vergroten

1. Log in op Mijn Hosting.
  2. Ga in het ‘Dashboard‘ naar ‘Diensten‘.
  3. Klik op de Hosted Zimbra omgeving waarvan je de mailbox wilt vergroten.
  4. Kies uit het linkermenu ‘Abonnement aanpassen‘:
  5. Pas de aantallen van de mailboxen aan naar de juiste aantallen:
    Dus stel dat jouw 5000 MB mailbox bijna vol zit, dan verminder je de 5000 MB mailbox met 1 en verhoog je het aantal 10000 MB met 1.
  6. Reken de nieuwe mailbox af via ‘Naar winkelwagen‘ en reken af.
  7. De grotere mailbox is besteld. Nu moet je alleen nog het nieuwe template selecteren.
  8. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op de Hosted Zimbra omgeving waarvan je de mailbox wilt vergroten.
  9. Klik op ‘MailBoxen‘.
  10. Klik op het ‘Bewerk-icoon’ achter de mailbox die je wilt vergroten:
    Zimbra mailbox bewerken
  11. Selecteer bij ‘Quota‘ het nieuwe quota.
  12. Klik op ‘Opslaan‘ en de mailbox is vergroot.