Hoe stel ik mijn Zimbra Pro in op Outlook voor iPhone?

In dit artikel leggen wij je uit hoe je het Outlook programma instelt voor iPhone of iPad. Zorg er eerst voor dat je deze gedownload hebt uit de app store. Zodra je alle gegevens om je account te kunnen instellen bij de hand hebt kun je aan de slag met onderstaande stappen.

  1. Open de ‘Outlook’ app.
  2. Vul je ‘E-mailadres’ in:
  3. Kies daarna voor ‘Exchange’:
  4. Vul de volgende gegevens in:
    – Jouw ‘Primaire e-mailadres’
    – Jouw bijbehorende ‘Wachtwoord’
    – De server: zimbra-login.net
    – ‘Gebruikersnaam’ (Zelfde als het e-mailadres)
  5. Klik daarna op ‘Aanmelden’.
  6. Nu heb je succesvol je Hosted Zimbra pro mailbox geconfigureerd.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur