In Plesk de reservekopieën beheren

Volg onderstaande stappen om de door ons gemaakte reservekopieën te beheren.

• Log in in Mijn Hosting
  • Klik op Diensten
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop Login op het Plesk controle paneel
  • Klik binnen de juiste web of e-mail omgeving op Reservekopieën

Je kunt hier een bestaande back-up downloaden of inzien en er voor kiezen meer backups te maken met de functie ‘Inroosteren’.

een back-up herstellen doe je zo

1. klik op de datum van een back-up die je wilt herstellen
  2. je kunt er nu voor kiezen om alle objecten of geselecteerde objecten te herstellen
    1. kies voor ‘geselecteerde objecten’ als je individuele mailboxen, databases, websites of bestanden wilt herstellen.
    2. kies voor ‘alle objecten’ als je alle Domein-instellingen en/of alle bestanden en/of alle databases en/of alle mail wilt herstellen.

Klik op de knop ‘Terugplaatsen’ om hetgeen je gekozen hebt te herstellen.