Inloggen Online Opslag

 

Na het plaatsen van jouw Online Opslag bestelling, ontvang je vrijwel direct een mail met alle technische gegevens. In deze mail staat:

  • De link naar jouw online opslag omgeving.
  • De gebruikersnaam.
  • Het wachtwoord.
  • Het gekoppelde e-mailadres.

Zodra je bent ingelogd op jouw Online Opslag omgeving, zie je onderstaand scherm:

Online opslag

Je bent nu ingelogd!

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08.30

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur