Je domeinnaam verbinden met Microsoft 365 (voorheen Office 365)

In het verbinden van je domeinnaam aan Microsoft 365 (voorheen Office 365) kan aardig wat tijd gaan zitten. Wij hebben een knop ontwikkeld die je domeinnaam – met één druk op die knop – verbind met Microsoft 365. Je hebt zelf verder geen technische kennis nodig om de verbinding tot stand te brengen.

Verbind je domeinnaam nu met Microsoft 365

1. Zorg dat je domeinnaam bij ons geregistreerd of naar ons verhuist is. Is je domeinnaam nog niet naar ons verhuist? Doe dat dan eerst hier: https://hosting.nl/products/domeinnaam/verhuizen/
  2. Log daarna in op Mijn Hosting
  3. Klik nu in het Dashboard op Domeinnamen
  4. Klik in het overzicht op de drie horizontale puntjes en op ‘DNS Beheer’
  5. Klik nu op de vierkante Microsoft 365 knop
  6. Lees de waarschuwingsmelding goed door en klik vervolgens op Activeren om Microsoft 365 te activeren