Mailbox exporteren

Voer de stappen in de onderstaande handleidingen uit om jouw mailbox te exporteren.
Als je e-mailclient niet in de lijst voorkomt neem dan contact op met onze servicedesk.

Lees hier hoe je je mailbox importeert.

Microsoft Outlook 2010:

1. Open ‘Outlook 2010’.
  2. Open het menu ‘Bestand’.
  3. Klik op ‘Openen’.
  4. Klik op ‘Importeren’.
  5. Selecteer ‘Naar een bestand exporteren’.
  6. Klik op ‘Volgende’.
  7. Selecteer ‘Outlook-gegevensbestand (.pst)’.
  8. Klik op ‘Volgende’.
  9. Selecteer de bovenste map (waarschijnlijk heeft deze de naam van jouw e-mailadres).
  10. Zorg dat ‘Inclusief submappen’ staat aangevinkt.
  11. Klik op ‘Volgende’.
  12. Klik op ‘Bladeren’.
  13. Klik op ‘Bureaublad’.
  14. Klik op ‘OK’.
  15. Klik op ‘Voltooien’.
  16. Je kunt eventueel een ‘Wachtwoord’ invoeren zodat alleen jij toegang hebt tot het gegevensbestand.
  17. Klik op ‘OK’.
  18. De mailbox is nu geëxporteerd en opgeslagen op het bureaublad.

Microsoft Outlook 2013:

1. Open ‘Outlook 2013’.
  2. Open het menu ‘Bestand’.
  3. Klik op ‘Openen’.
  4. Klik op ‘Importeren/exporteren’.
  5. Selecteer ‘Naar een bestand exporteren’.
  6. Klik op ‘Volgende’.
  7. Selecteer ‘Outlook-gegevensbestand (.pst)’.
  8. Klik op ‘Volgende’.
  9. Selecteer de bovenste map (waarschijnlijk heeft deze de naam van jouw e-mailadres).
  10. Zorg dat ‘Inclusief submappen’ staat aangevinkt.
  11. Klik op ‘Volgende’.
  12. Klik op ‘Bladeren’.
  13. Klik op ‘Bureaublad’.
  14. Klik op ‘OK’.
  15. Klik op ‘Voltooien’.
  16. Je kunt eventueel een ‘Wachtwoord’ invoeren zodat alleen jij toegang hebt tot het gegevensbestand.
  17. Klik op ‘OK’.
  18. De mailbox is nu geëxporteerd en opgeslagen op het bureaublad.

Microsoft Outlook 2016:

1. Open ‘Outlook 2016’.
  2. Open het menu ‘Bestand’.
  3. Klik op ‘Openen’.
  4. Klik op ‘Importeren/exporteren’.
  5. Selecteer ‘Naar een bestand exporteren’.
  6. Klik op ‘Volgende’.
  7. Selecteer ‘Outlook-gegevensbestand (.pst).
  8. Klik op ‘Volgende’.
  9. Selecteer de bovenste map (waarschijnlijk heeft deze de naam van jouw e-mailadres).
  10. Zorg dat ‘Inclusief submappen’ staat aangevinkt.
  11. Klik op ‘Volgende’.
  12. Klik op ‘Bladeren’.
  13. Klik op ‘Bureaublad’.
  14. Klik op ‘OK’.
  15. Klik op ‘Voltooien’.
  16. Je kunt eventueel een ‘Wachtwoord’ invoeren zodat alleen jij toegang hebt tot het gegevensbestand.
  17. Klik op ‘OK’.
  18. De mailbox is nu geëxporteerd en opgeslagen op het bureaublad.

Apple Mail

1. Selecteer een of meer postbussen en kies vervolgens ‘Postbus’.
  2. Klik daarna op ‘Exporteer Postbus’. Je kunt ook direct via je rechtermuisknop op ‘Exporteer Postbus’ klikken.
  3. Kies daarna een map of maak een nieuwe map aan en klik vervolgens op ‘Kies’.
  4. De postbussen worden geëxporteerd als mbox-pakketten’. Als je al eerder een postbus hebt geëxporteerd, wordt het bestaande bestand niet overschreven. Mail maakt een nieuw ‘mbox-bestand’ aan, bijvoorbeeld ‘Mijn postbus 3.mbox.’