Mappen en bestanden delen zonder gebruikers en groepen

Wil je een map delen zonder accounts aan te maken binnen de Cloud Opslag omgeving? Volg dan onderstaande stappen.

Een map delen en rechten instellen

1. Log in op jouw Cloud Opslag omgeving.
  2. Klik op het ‘deel symbool’ van de map die je wilt delen:
  3. Klik nu op ‘Openbare Links’ en daarna op ‘Creëer‘ openbare link’:
  4. Stel nu de gewenste rechten in:
    • Download / View: Bezoekers mogen bestanden alleen bekijken en downloaden
    • Download / View / Upload: Bezoekers mogen bestanden bekijken, downloaden, verwijderen en toevoegen
    • Alleen uploaden (File Drop): Bezoekers zien de inhoud van de map niet, ze mogen alleen bestanden toevoegen
  5. Vul, indien gewenst, een wachtwoord in die bezoekers nodig hebben om de  map te openen
  6.  Klik op ‘Delen‘ om de gedeelde map actief te maken.
  7. Klik op de knop ‘Kopiëren naar klembord’ om de publieke link te kopiëren.