Nieuw thema installeren in WordPress

Nu je met 1 klik WordPress hebt geïnstalleerd, wil je vast zo snel mogelijk aan de slag gaan met 1 van de vele WordPress thema’s die je gratis kunt gebruiken voor jouw nieuwe website. Lees hieronder hoe je direct aan de slag gaat met 1 van die thema’s of klik hier om op zoek te gaan naar het ultieme thema voor je site:

1. Meld je aan op de achterkant van je website met je ingestelde gebruikersnaam en wachtwoord.inloggen
  2. Klik hierna in het linker menu op ‘Weergave’ en daarna op ‘Thema’s’.themas
  3. We zijn er bijna! Klik nu op ‘Nieuwe toevoegen’.
    nieuwetoevoegen
  4. Je kunt nu op zoek naar het juiste thema. Zodra je het juiste thema gevonden hebt, klik je op ‘Installeren’. Het thema zal nu geïnstalleerd worden binnen je hosting pakket. installeren
  5. Nadat het thema geïnstalleerd is, hoef je alleen nog maar op ‘Activeren’ te drukken om aan de slag te gaan met het nieuwe thema.
    activeren

Bezoek nu je website en bewonder het resultaat!

Wees gerust, WordPress onthoudt de content van jouw website, dus je hoeft dit niet opnieuw toe te voegen. De kans is wel aanwezig dat, indien thema’s teveel qua lay-out van elkaar verschillen, de content en afbeeldingen er heel anders uitzien.