Een nieuwe klant aanmaken

Je kunt als partner bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen voor 1 van je klanten:

1. Ga naar Mijn SQR en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op ‘Mijn klanten’ (rechtsboven op de pagina):
    Mijn klanten
  3. Klik nu op de ‘+’ (rechts boven ‘Acties’) om een nieuwe klant toe te voegen:
    Toevoegen klant
  4. Vul de tab ‘Algemeen’ en ‘Adres’ volledig in:
    De tab Overige informatie’ kun je invullen, maar is niet verplicht.
  5. Vink ‘Stuur een nieuwe account e-mail’ aan of uit en klik op ‘Sla op’.

De klant is aangemaakt en je kunt nu een bestelling plaatsen voor deze klant.