Een nieuwe klant aanmaken

Je kunt als partner bij ons gemakkelijk een bestelling plaatsen voor 1 van je klanten:

1. Ga naar Mijn SQR en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik je op ‘Mijn klanten’ (rechtsboven op de pagina). jouw_klanten
  3. Klik nu op de ‘+’ (rechts boven ‘Acties’) om een nieuwe klant toe te voegen.
  4. Vul de tab ‘Algemeen’ en ‘Adres’ volledig in. De tab customfields’ kun je met rust laten.
  5. Vink ‘Stuur een nieuwe account e-mail’ aan of uit en klik op ‘Sla op’.

De klant is aangemaakt en je kunt nu een bestelling plaatsen voor deze klant.