Een nieuwe website aan je hosting pakket toevoegen

Onder al onze hosting pakketten mag je meerdere websites/domeinen koppelen. Zo bieden wij webhosting aan vanaf twee websites. Dat is lekker voordelig en het koppelen hiervan is in een paar stappen geregeld.

Voeg een nieuwe website toe aan Mijn SQR web

1. Log in op Mijn SQR met je gebruikersnaam en wachtwoord
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’
  3. Klik op het pakket waaronder je de nieuwe website wilt toevoegen
  4. Klik op ‘Websites beheren’
    Let op: wil je alleen e-mail activeren voor het nieuwe domein, dan gebruik je ook de optie ‘Websites beheren’ om het domein te koppelen aan de bestaande hosting.
  5. Klik op ‘Voeg een nieuwe website toe’:
  6. Vul de domeinnaam van de nieuwe website in
  7. Schakel SSL en PHP toegang in
  8. Klik op ‘Voeg toe’ om de nieuwe website aan te maken

Om de nieuwe website te laten werken dient de domeinnaam nog wel naar hetzelfde IP adres te verwijzen als de andere website(s) anders gaat de nieuwe website niet werken. Als je dat hebt gedaan kun je ook een SSL certificaat installeren.