Notificatie instellingen aanpassen

In dit artikel leggen wij je uit hoe je de notificatie instellingen kunt aanpassen.
Er zijn verschillende type notificaties waaruit je kunt kiezen:

  • Algemeen – algemene e-mails, aankondigingen & wachtwoord herinneringen
  • Technisch – order details, welkomst emails
  • Domein – verlengingen, registratie bevestigingen
  • Financieel- facturen & betalingsherinneringen
  • Support – support tickets

Notificatie instellingen voor een Hoofd Account wijzigen

  1. Log in op Mijn Hosting
  2. Klik links op ‘Wijzig gegevens’ 
  3. Scroll naar beneden tot je E-mail voorkeuren ziet
  4. Vink de opties uit voor de type e-mails die je niet wilt ontvangen

Notificatie instellingen voor een Contactpersoon wijzigen

  1. Log in op Mijn Hosting
  2. Klik links op het juiste contactpersoon
  3. Stel onderaan de pagina de ‘E-mail voorkeuren’ in

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen