Oudere versie herstellen in Cloud Opslag

Onze Cloud Opslag omgeving werkt met versiebeheer, waarbij er backups van overschreven bestanden bewaard blijven tot een bepaalde periode. Dit is erg handig als er per ongeluk een bestand is overschreven met foutieve informatie. Je kunt dan de overschreven versie terughalen uit de backup en herstellen. Hieronder lees je stap voor stap hoe je dit kunt regelen.

Oude versie herstellen

1. Log in in de Cloud opslag omgeving webomgeving.
  2. Zoek het bestand op welke je wilt herstellen.
  3. Klik op de 3 verticale stippen achter het te herstellen bestand:
  4. Er verschijnt aan de rechterkant een menu.
  5. Klik op ‘Versies’:
  6. Kies de oude versie welke je wilt terugzetten.
  7. Klik vervolgens op de ronde pijl.
  8. Het bestand wordt herstelt.