Extra contactpersoon toevoegen

In het Dashboard van mijn.sqr.nl kun je zelf een extra contact persoon toevoegen. Aan ieder contactpersoon kun je dan speciale rechten toekennen, zodat zij toegang hebben tot een specifiek onderdeel binnen mijn.sqr.nl. Zo kun je de administratie uitsluitend toegang geven tot de facturen en de webdeveloper uitsluitend tot de hosting.

• Log in op Mijn SQR.
  • In Dashboard zie je rechts bij Contacten -> Contact toevoegen staan, klik hier op.
  • Vul de gegevens van de persoon die je rechten wilt geven in en klik op ‘Kies om een sub-account in te stellen’:
    extra contact persoon toevoegen
  • Je kunt nu de verschillende rechten aan de persoon toekennen door de verschillende opties aan te vinken.
  • Hier moet je ook gelijk het wachtwoord voor de nieuwe gebruiker invullen.
  • Daarnaast kun je e-mail voorkeuren instellen. De afdeling administratie moet dan bijvoorbeeld de facturatie e-mails ontvangen.
  • Als je alles naar wens hebt ingevuld, sla je de wijzigingen op via Wijzigingen opslaan.

Tip, test de instellingen eerst voordat je deze naar de nieuwe contactpersoon stuurt. Dan weet je zeker dat de persoon precies de juiste rechten heeft.