Extra contactpersoon toevoegen

In het ‘Dashboard’ van “mijn.sqr.nl” kun je zelf een extra contact persoon toevoegen. Aan ieder contactpersoon kun je dan speciale rechten toekennen, zodat zij toegang hebben tot een specifiek onderdeel binnen “mijn.sqr.nl”. Zo kun je de administratie uitsluitend toegang geven tot de facturen en de webdeveloper uitsluitend tot de hosting. Dit doe je als volgt:

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Rechtsboven klik je op je naam en vervolgens op wijzig gegevens
  3. Klik nu op ‘Voeg contact persoon toe’
  4. Vul de gegevens van de persoon die je rechten wilt geven in en klik op ‘Kies om een sub-account in te stellen’:
    contact toevoegen
  5. Je kunt nu de verschillende rechten aan de persoon toekennen door de verschillende opties aan te vinken.
  6. Hier moet je ook gelijk het wachtwoord voor de nieuwe gebruiker invullen.
  7. Daarnaast kun je e-mail voorkeuren instellen. De afdeling administratie moet dan bijvoorbeeld de facturatie e-mails ontvangen.
  8. Als je alles naar wens hebt ingevuld, sla je de wijzigingen op via ‘Wijzigingen opslaan’.

Tip: Test de instellingen eerst voordat je deze naar de nieuwe contactpersoon stuurt. Dan weet je zeker dat de persoon precies de juiste rechten heeft.

SQR.NL Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de SQR nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven