PHP instellingen wijzigen

De PHP instellingen kunnen als Plesk Reseller zijnde op meerdere manieren gewijzigd worden. De handleiding voor eind gebruikers vind je hier: https://hosting.nl/support/php-versie-aanpassing-op-mijn-webhosting/

Per dienstenpakket

  1. Klik op ‘Dienstenpakketten’
  2. Klik op de pakketnaam van het pakket dat je wilt bewerken
  3. Klik op ‘PHP-instellingen’

Per abonnement

NB: Hiervoor dient de klant en het abonnement de juiste rechten te hebben.

  1. Klik op ‘Abonnementen’
  2. Klik op het abonnement dat je wilt bewerken
  3. Klik op ‘PHP-instellingen’

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen