De PHP versie van je website aanpassen

We ondersteunen bij SQR.NL verschillende PHP versies en je kunt zelf gemakkelijk de PHP versie van je website aanpassen via Mijn SQR web. Hieronder lees je hoe je je PHP versie aanpast en test:

1. Log in op Mijn SQR
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten
  3. Klik op het hosting pakket waarvan je de PHP versie wilt wijzigen of controleren
  4. Klik op ‘Websites beheren
  5. Klik op het potloodje naast de website waarvoor je de PHP versie wilt wijzigen of controleren:
  6. Selecteer nu de juiste PHP versie en klik op ‘PHP versie wijzigen‘:
  7. De PHP versie van je website is nu aangepast
    Let op: Het duurt maximaal vijf minuten voordat dit actief is.
  8. Bekijk jouw website om te controleren of alles nog werkt zoals hoort. Indien dit niet zo kun je in de logs bekijken wat er loos is. Kom je er niet uit? Zet dan gerust de PHP versie weer terug en neem contact op met je websitebouwer om je website gereed te maken voor een nieuwe PHP versie