Problemen met Outlook 2016/2019 en Hosted Exchange

Door een update van Microsoft voor Outlook van Microsoft365, Outlook 2016 en Outlook 2019 is er een bug ontstaan die het volgende probleem veroorzaakt:

• Outlook blijft vragen om te verbinden met een Microsoft/outlook.com adres

Dit probleem komt voornamelijk voor doordat Microsoft verwacht dat er met een M365 adres verbinding wordt gemaakt i.p.v. een Hosted Exchange adres.

Om dit op te lossen, dienen onderstaande registry wijzigingen op uw computer te worden gedaan.

Waarschuwing: Er kunnen zich ernstige problemen voordoen als je het register foutief wijzigt met de Register-editor of met een andere methode. Wellicht moet je door deze problemen het besturingssysteem opnieuw installeren. Wij kunnen niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Het wijzigen van het register is dan ook voor eigen risico.

Klik op start en type “regedit”, klik vervolgens op het icoontje van regedit wat vervolgens verschijnt.

Maak eerst een backup van je register, door aan de linkerkant voor “Computer” te kiezen en dan op bestand klikken en voor “Exporteren” te kiezen. Sla dit bestand op een veilige locatie op.

Ga dan via de linkerkant naar het volgende mapje: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\AutoDiscover & Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\office\16.0\outlook\autodiscover
Klik dan met de rechtermuisknop op het witte gedeelte aan de rechterkant en kies voor “Nieuw” en dan voor “DWORD (32-bit)”.

Vul als nieuwe waarde de naam “ExcludeExplicitO365Endpoint” (zonder aanhalingstekens) in met als waarde “1” (zonder aanhalingstekens).
Het beste kun je na deze wijziging je computer opnieuw opstarten.