Een SPF record toevoegen aan je domeinnaam

Wanneer jij je domeinnaam bij SQR.NL hebt ondergebracht kun je gemakkelijk een SPF record toevoegen.
Wil je weten wat een SPF record is? Lees dan dit uitgebreide blog artikel van collega Maira.
Lees hieronder hoe je zelf gemakkelijk een SPF record toevoegt.

Zo voeg je een SPF record toe aan je domeinnaam

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Je komt na het inloggen op jouw ‘Dashboard’ terecht.
  3. Klik op het tabblad ‘Domeinen’ -> ‘DNS Beheer’
  4. Klik vervolgens op ‘Beheer’ achter de domeinnaam waar je de DNS van wilt bewerken.
  5. Klik nu op ‘groene plus’ om het SPF record toe te voegen.
  6.  In de volgende screenshot het voorbeeld zoals deze ingevoerd dient te worden.
    Let op dat je de inhoud tussen “quotes” zet:
  7. Klik op ‘Voeg toe’ zodra je klaar bent.