Titel van je website aanpassen

In de websitebouwer zit ook een stukje SEO ingebouwd, zodat je jouw website kunt optimaliseren en dat deze zodra deze online gaat goed gevonden kan worden op het Internet.

Site titel aanpassen

1. Log in op Mijn Hosting
  2. Ga via ‘Diensten’ -> ‘Mijn diensten’ naar je webhosting pakket
  3. Klik op de lichtgroene knop ‘Websitebouwer’:

4. Klik vervolgens rechtsboven op het tandwiel en selecteer via de dropdown ‘SEO’
  5. Per pagina kun je nu een titel opgeven die getoond wordt in het tabblad van jouw browser: