Toegang tot Cloud Opslag met Mac

Je kunt gemakkelijk je Cloud Opslag mappen openen op je Mac. Hieronder lees je hoe!

Verbinding maken met Cloud Opslag op je Mac

1. Open Finder , klik op ‘Go’ (Ga) en daarna op ‘Connect to Server’ (Verbind met server)
  2. Vul in het veld de URL naar jou Cloud Opslag omgeving in gevolgd door ‘/remote.php/webdav/’ en klik daarna op ‘Connect’
  3. Zodra er gevraagd wordt om een gebruikersnaam en wachtwoord, vul jij jouw gebruikersnaam en wachtwoord van de Cloud Opslag omgeving in.

That’s it. De inhoud van de Cloud Opslag omgeving is nu beschikbaar op je Mac!

NB: De standaard ‘Finder’ applicatie is vrij traag in combinatie met Cloud Opslag en WebDav (het achterliggende protocol). Dit komt door de enorme hoeveelheid HTTP verzoeken die finder maakt. Een erg goed, niet gratis, alternatief is: Transmit.