Toegang tot meerdere bedrijven mét één inlog in Mijn Hosting

In het artikel ‘Gebruiker Mijn Hosting toevoegen’ lees je hoe je een gebruiker in Mijn Hosting kunt toevoegen. Wist je dat je als gebruiker ook toegang kunt krijgen tot andere bedrijven waar je eigenaar van bent, zonder hiervoor een alternatief e-mailadres te hoeven gebruiken? Hieronder lees je hoe je toegang kunt krijgen tot meerdere bedrijven in Mijn Hosting.

Als een nieuwe klant een account aanmaakt, maakt dit ook een nieuwe gebruiker aan op basis van het account profiel. Dit wordt ook de account eigenaar, waarbij elk account slechts één account eigenaar heeft. Account eigenaren hebben alle mogelijke machtigingen die een gebruiker kan bezitten. Ze zijn ook de enige gebruiker die uitnodigingen vanuit het account naar nieuwe of bestaande gebruikers kan sturen.

Hieronder lees je hoe je als account eigenaar iemand kunt machtigen tot jouw account.

Account machtigen

• Login op Mijn Hosting
  • Klik rechtsboven op de Account naam en op ‘Gebruikersbeheer’
  • Vul in het invulveld onder ‘Gebruiker uitnodigen’ het e-mailadres van het account profiel in
  • Maak een keuze uit ‘Alle machtigingen’ of ‘Kies machtigingen’ om aan de nieuwe gebruiker van jouw bedrijf de juiste rechten toe te kennen
  • Klik op ‘Uitnodiging versturen’
  • De gebruiker ontvang per mail een verzoek die hij/zij vervolgens moet accepteren om toegang te krijgen tot het nieuwe account
  • Indien de uitnodiging niet geaccepteerd wordt, kun je deze desgewenst opnieuw sturen of annuleren: