Verhuistoken niet op te vragen in Mijn Hosting

Als je besluit om jouw domeinnaam elders onder te brengen, dan kun je via het Mijn Hosting controlepaneel in de meeste gevallen de token voor het verhuizen van jouw domeinnaam opvragen.

Er zijn echter een aantal uitzonderingen die we hieronder benoemen.

Uitzonderingen opvragen verhuistoken

.be

De verhuistoken/transfercode van een .be extensie is in beheer van DNS Belgium (dns.be) en is uitsluitend op te vragen via hun website. Ga naar de website dnsbelgium.be/nl en kies voor ‘Transfercode aanvragen’. Vul daar de domeinnaam in waarvoor je de transfercode nodig hebt en kies voor ‘Stuur transfercode’. De code wordt toegestuurd naar het e-mailadres dat in de Whois gegevens staan. Dit is tevens de houder van de domeinnaam. De domeinnaamhouder ontvangt een e-mail waar verdere instructies voor verhuizing staan en tevens de transfercode. Je kunt deels zien naar welk e-mailadres de transfercode wordt gestuurd.

.eu

De verhuistoken van .eu domeinnamen moeten opgevraagd worden via onze klantenservice, door een e-mail te sturen naar support@sqr.nl, vanwege de geldigheidsduur van de token. Zodra je de token hebt opgevraagd, via onze klantenservice, is deze token geldig voor een periode van 14 dagen.

.de

De verhuistoken van .de domeinnamen moeten opgevraagd worden via onze klantenservice, door een e-mail te sturen naar support@sqr.nl, vanwege de geldigheidsduur van de token. Zodra je de token hebt opgevraagd, via onze klantenservice, is deze token geldig voor een periode van 14 dagen. In sommige gevallen moet er een formulier ingevuld worden, dat vervolgens moet worden ondertekend. Je ontvangt dan van ons dit formulier.