Waar vind ik de verhuistoken van mijn domeinnaam?

Indien jij jouw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere hosting partij heb je een verhuis token nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je zo’n verhuistoken kan opzoeken in Mijn SQR.

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Klik op Domeinnamen.
  3. Klik op de domeinnaam waarvan je de verhuistoken wilt achterhalen.
  4. Klik op ‘Verhuis token aanvragen’.
  5. De verhuis token wordt nu getoond en is, afhankelijk van de domeinnaam extensie, enkele dagen geldig.

Nadat een domeinnaam naar een andere hosting partij verhuisd is zal je van ons uiteraard geen facturen meer ontvangen over deze domeinnaam.

!Let op!

Er kunnen mogelijk nog andere diensten gekoppeld zijn aan je domeinnaam. Deze abonnementen worden niet automatisch beëindigd en dienen nog handmatig te worden opgezegd. Lees hier hoe je dit doet.