W3 Total Cache – Plugin or some functions may not work

Indien je gebruik maakt, of wilt maken, van de plugin W3 Total Cache om je website te versnellen en SEO score te verhogen, bestaat er een goede kans dat je een kijkje neemt op de ‘Compatibility Test’ pagina waar je geconfronteerd wordt met onderstaande meldingen:

Deze meldingen worden veroorzaakt, doordat wij gebruik maken van de Apache module PHP-FPM in plaats van MOD_PHP.
PHP-FPM is een stuk veiliger (daar houden we van), maar hierdoor kan de ‘W3 Total Cache’ plugin de status van bovenstaande Apache modules niet controleren.

Geen stress! De ‘W3 Total Cache’ zal gewoon 100% functioneren.
Wil je de diepte in en zelf nog meer controleren? Bekijk dan een PHP Info pagina om alle informatie over je hosting pakket te achterhalen.