Waar vind ik Bestandsbeheer?

Bij ‘Bestandsbeheer’ staan alle website bestanden. Deze kun je via SFTP uploaden. Echter kun je bij ‘Bestandsbeheer’ ook nieuwe mappen maken via ‘Maak een nieuwe map’, bestanden uploaden (via ‘Upload’) of verwijderen (via ‘Verwijder’). Daarnaast kun je per map ook verschillende Rechten instellen.

  1. Login op Mijn SQR
  2. Ga naar ‘Diensten’ en klik op ‘Mijn Diensten’
  3. Selecteer het juiste pakket
  4. Klik bij ‘Algemeen’ op ‘Bestandsbeheer’

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen