Waar vind ik mijn webmail?

Webmail is een programma waarmee je op iedere computer of mobiele telefoon e-mail kunt lezen en versturen. Je webmail is te benaderen via ‘jouwdomeinnaam.ext/webmail’, of via de servernaam van je hostingpakket. Deze kun je vinden in Mijn SQR onder ‘Diensten’ -> ‘Mijn diensten’ -> Selecteer het juiste pakket -> Klik onderaan de pagina op SQR.NL webmail’

Is jouw domein ‘een-voorbeeld.nl’, dan kun je de webmail ook benaderen via ‘een-voorbeeld.nl/webmail’. Je komt op een pagina van Roundcube. Hier kun je inloggen met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

webmail