Wachtwoord wijzigen voor Hosted Zimbra

Via Mijn Hosting kun je jouw Hosted Zimbra omgeving makkelijk beheren. Zo kun je zelf een nieuw en veilig wachtwoord genereren voor jouw mailbox.

1. Log in op Mijn Hosting.
  2. Ga in het ‘Dashboard‘ naar ‘Diensten‘.
  3. Klik op de Hosted Zimbra omgeving waar je jouw nieuwe mailbox op wilt configureren.
  4. Klik op ‘Mailboxen‘.
  5. Je ziet nu een lijst met alle Zimbra mailboxen.
  6. Klik op het icoon met 3 puntjes om je wachtwoord te wijzigen:
  7. Er verschijnt een dropdown menu waar je de optie ‘Change Password‘ kunt selecteren.
  8. Vul hier een nieuw wachtwoord in of klik op ‘Generate’ om een nieuw wachtwoord te genereren:
  9. Klik op ‘Confirm‘.

Je nieuwe wachtwoord is opgeslagen. Houd er rekening mee dat je nog wel dit nieuwe wachtwoord in je e-mailclient moet instellen.