Taal van een WordPress website aanpassen

Nu je met 1 klik WordPress hebt geïnstalleerd, wil je vast zo snel mogelijk aan de slag gaan! Het is verstandig om de taal van je nieuwe website meteen goed te zetten. WordPress biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit 109 talen, van Nederlands en Engels tot ქართული (Georgisch) en 9 soorten Español.

1. Meld je aan op de ‘Back-end’ van je website met je ingestelde gebruikersnaam en wachtwoord:inloggen
  2. Klik hierna in het linkermenu op Instellingen’ en daarna op Algemeen’.pas_taal_aan
  3. Nu kunnen we de taal aanpassen! Scroll naar Websitetaal’ en kies je gewenste taal. taal_kiezen
  4. Nadat je de juiste taal gekozen hebt, sla je de instellingen op door op de Wijzigingen opslaan’ knop te klikken.
    wordpress_wijzigingen_opslaan

Bezoek en bewonder je website nu in het ქართული of gewoon in het Nederlands.