Website extra veilig inschakelen

Website extra veilig is een module waarbij er beveiligingslekken op jouw website gedicht worden. Dit voorkomt vervelende situaties als een mogelijk aanval op jouw website. In ons blog leggen wij uitgebreid uit wat deze module doet, en juist niet doet.

Wil je gebruikmaken van deze functionaliteit, lees dan de stappen hieronder hoe je dit via Mijn SQR kunt inschakelen.

1. Log in op Mijn SQR
  2. Klik op ‘Diensten’
  3. Klik op het abonnement waarvoor je de Website extra veilig module wilt actieveren
  4. Klik in het linker menu op ‘Beschikbare opties
  5. Je ziet nu of er beschikbare opties aanwezig zijn en kunt deze bekijken door op ‘Er zijn voor dit abonnement extra opties beschikbaar. Klik hier om ze te bekijken »‘ te klikken
  6. Selecteer vervolgens de website extra veilig module door op ‘Nu bestellen‘ te klikken
  7. Doorloop de stappen van het winkelmandje en rond de bestelling af

De module wordt automatisch opgeleverd en zal de website scannen en de lekken dichten.