WordPress admin wachtwoord opnieuw instellen in Plesk

Om in Plesk het admin wachtwoord te resetten volg je de volgende stappen:

• Log in in Mijn SQR
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • en daarna rechts op de pagina op ‘WordPress

Vanuit deze pagina kun je verschillende onderdelen van je WordPress website beheren.
Klik op ‘Setup’ om het administrator wachtwoord van je website opnieuw in te stellen.

Onder de kop ‘Administrator’ staat de gebruikersnaam die gebruikt kan worden om in te loggen.

Vul nu in het veld ‘New password’ een nieuw wachtwoord in of klik op de ‘Generate’ knop om een nieuw wachtwoord te genereren.

Indien gewenst kan je onder de kop ‘Administrator’s email’ een nieuw e-mail adres instellen die aan de administrator account gekoppeld is. Bijvoorbeeld handig voor de ‘wachtwoord vergeten’ functie van WordPress.