wp-cli gebruiken

Wat heb je nodig:

  • een hosting pakket met SSH ondersteuning zoals een Webhosting M, een Supersnelle WordPress of één van onze Reseller hosting pakketten.
  • een SSH programma zoals ‘iTerm2’‘Terminal’ of ‘Putty’

Volg onderstaande stappen om gebruik te kunnen gaan maken van wp-cli

  1. Maak via SSH verbinding met je hosting pakket
  2. Voer het volgende commando uit om wp-cli te gebruiken en een lijst met plugins op te vragen

wp plugin list --path='httpdocs'

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen