Zo installeer je een Let’s Encrypt certificaat

Bij SQR.NL kun je verschillende SSL certificaten bestellen. Je kunt al onze SSL certificaten terugvinden op onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een eigen certificaat of een gratis Let’s Encrypt certificaat te installeren. Volg de stappen hieronder om een gratis certificaat te installeren.

Let’s Encrypt installeren

1. Log in op Mijn SQR.
  2. Klik op ‘Diensten’.
  3. Klik op het abonnement waarvoor je een Let’s Encrypt wilt installeren.
  4. Ga naar ‘SSL beheer’.
  5. Ga naar ‘Certificaten‘.
  6. Klik op de drie verticale puntjes en daarna op ‘Gratis Let’s Encrypt‘.

• Domeinnaam: Selecteer de juiste website
    • E-mail adres: Vul een contact e-mailadres in
    • Key Size: Hoeft niet gewijzigd te worden
    • Encryptie: Hoeft niet gewijzigd te worden
  7. Selecteer als laatste de domeinen die je wilt beveiligen. Meestal is dit de www en niet www versie van je domeinnaam.
  8. Klik op de ‘Beveilig!‘ knop om het Let’s Encrypt certificaat te activeren.