zo stel je de log-in gegevens van je WordPress website opnieuw in

Heb je geen toegang meer tot je WordPress website? Ben je het wachtwoord kwijt of heb je geen toegang meer tot het beheerders e-mail adres?
Volg onderstaande stappen om de log-in gegevens voor jouw WordPress website opnieuw in te stellen

• Log in in Mijn SQR
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Klik op ‘Toepassingen’
  • Klik op de naam van de website
  • Klik op ‘Instellingen’ (in het engels ‘Setup’)

Je kunt nu het huidige wachtwoord bekijken, een nieuw wachtwoord instellen of het e-mail adres van de beheerder aanpassen.