Zo stel je de log-in gegevens van je WordPress website opnieuw in

Heb je geen toegang meer tot je WordPress website? Ben je het wachtwoord kwijt of heb je geen toegang meer tot het beheerders e-mail adres?

Let op, onderstaande stappen werken alleen als de installatie ook via Plesk is uitgevoerd. Heb je de installatie van WordPress niet via Plesk gedaan, volg dan deze handleiding.

Volg onderstaande stappen om de log-in gegevens voor jouw WordPress website opnieuw in te stellen

• Log in in Mijn Hosting
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Klik op ‘WordPress’
  • Kies je juiste website (indien er meerdere websites aanwezig zijn)
  • Klik op ‘Instellingen’ (in het engels ‘Setup’)

Je kunt nu het huidige wachtwoord bekijken, een nieuw wachtwoord instellen of het e-mail adres van de beheerder aanpassen.