Waar moet je op letten bij webhosting in Nederland?

Lees onze blogs en artikelen voor tips en advies

Welk webhosting pakket?

Kies je voor webhosting in Nederland omdat je bezoekers ook voornamelijk uit Nederland komen? Of zoek je Nederlandse webhosting zodat de data onder Nederlandse wet- en regelgeving valt? Misschien wil jij je huidige website verhuizen omdat onze webhosting goedkoop is en wij uitstekende support leveren. Waar je ook voor kiest bij SQR.NL, wij doen er alles aan om jou online nog succesvoller te maken; met behulp van uitstekende dienstverlening en online artikelen met informatie en tips.

Webhosting Nederland vergelijken

Waar moet je rekening mee houden als je op zoek bent naar webhosting in Nederland? Soms blijkt dat je data door je huidige webhosting partij helemaal niet in Nederland gehost wordt. En dat je niet de online performance hebt krijgt waarop je vooraf wel had gehoopt. Webhosting in Nederland is essentieel voor je als je bezoekers ook uit Nederland komen. In ons blog ‘Webhosting vergelijken‘ leggen we uit waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van de juiste webhosting partij.

 
www.Meerdere
 

Webhosting in Nederland, snel geregeld!

Ook voor grootgebruikers!

 

Ben je webdesigner of werk je bij een internetbureau en zoek je webhosting Nederland voor je klanten? Bij SQR.NL beheer je diensten eenvoudig vanuit Mijn SQR een overzichtelijk controlepaneel. Onze Reseller hosting bevat drie pakketten van 50GB tot 240GB SSD opslag. Waarmee je van 25 tot wel 125 unieke websites kunt beheren.

Bij SQR.NL beheren we de servers voor je. Hierdoor heb jij je handen vrij om je klanten op de beste manier kunt bedienen. Onze servers staan in Nederland en zijn ISO gecertificeerd

In één klik installeer je bijvoorbeeld WordPress of andere software die je nodig hebt. En heb je vragen? Dan staan onze supportmedewerkers klaar tijdens kantooruren om je per chat, Whatsapp, e-mail of telefoon verder te helpen.

 

Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over SQR.NL

 

De reden dat ik 2x klant ben

De beste cloud opslag 5 sterren

Nadat ik al een jaar als particulier klant was van SQR heb ik besloten om ook als zzp’er klant te worden. Zij bieden een ongelooflijk goede service, de prijs-kwaliteit verhouding is het beste van Nederland, panel waarin vrijwel alles zelf te regelen is en de flexibiliteit die ik nodig heb als zzp’er wordt mij gegeven waar mogelijk.

Ik zou geen andere partij aanraden!


Amrit

Prima hostingpartij

De beste cloud opslag 5 sterren

Bij SQR terechtgekomen voor een aantal domeinregistraties en hostingzaken voor verschillende organisaties. De aanvragen voor nieuwe domeinnamen worden snel verwerkt. Bij een probleem met verhuizen van een domein ben ik goed en vriendelijk geholpen door de servicedesk. Pluspunten zijn de prijs, de mogelijkheden om zelf zaken te regelen en de overzichtelijke website van SQR zelf.


Mark

TOP service!

De beste cloud opslag 5 sterren

Een verademing op zaken te doen met een bedrijf die service en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekendheid ziet. Die je gewoon helpt met al je vragen en in duidelijke taal spreekt (zonder te vervallen in ‘nerd-taal’). Ze hebben alles snel en goed voor mij overgezet en alles was vrij vlot geregeld. Zodat mijn websites zonder problemen blijven werken.
GEWOON GOED!


Natasha


 

Krachtig controlepaneel

 

Het beheren van jouw webhosting is eenvoudig zelf te regelen via ons Nederlandstalige controlepaneel: Mijn SQR. Je vindt hier een duidelijk overzicht van alle diensten die je bij ons afneemt. Registreer je vandaag nog en ervaar het gemak van ons controlepaneel.


 

Veelgestelde vragen over webhosting in Nederland

 

Ja, SQR.NL maakt gebruik van het netwerk van zustermaatschappij Cyso. De datacenters staan in Nederland en zijn ISO gecertificeerd. Meer informatie over Equinix en Global Switch.

Met jouw e-mail overstappen naar de voordelige e-mail van SQR.NL is een fluitje van een cent. In ons support artikel lees je stap voor stap hoe je snel en eenvoudig e-mailadressen kunt aanmaken en jouw oude mailbox kunt migreren naar de nieuwe omgeving.

Heb je al een bestaande WordPress website en wil je gebruik maken van één van onze hostingpakketten, bekijk dan ons webhosting aanbod. Het heeft bij een bestaande WordPress website namelijk niet veel nut om een WordPress installatie met een standaard thema te gaan gebruiken, want die heb je namelijk al.

Uiteraard willen wij je wel graag helpen met het overzetten van jouw WordPress website naar SQR.NL. Hiervoor hebben wij een uitgebreide handleiding inclusief video gemaakt. Ga direct aan de slag en volg de stappen op: Hoe verhuis ik mijn WordPress website?.

Maak je geen zorgen. Wij verhuizen je website, kosteloos, naar een hostingpakket van SQR.NL. Lees hier alles over onze verhuisservice.

De duur van de verhuizing van een website is afhankelijk van de hoeveelheid data die overgezet moet worden. In overleg met de klant plannen wij de verhuizing in en maken vooraf een schatting. Doorgaans duurt de verhuizing enkele uren.

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur