Cloud Opslag thuis

Kies de privé data die jij wilt delen!

 

Natuurlijk kan cloud opslag thuis! Wat vind jij belangrijk? Speelt alleen de prijs een rol? Of vind jij het ook van belang dat jouw data wordt opgeslagen in Nederland? Daarnaast wil je natuurlijk ook zélf kiezen met wie jij jouw bestanden deelt.

Misschien wil je wel die leuke vakantiefoto’s delen met jouw familie of belangrijke verslagen met jouw klasgenoten. Hoe dan ook, je wilt altijd en overal bij je bestanden kunnen. In dat geval kun je bij ons terecht!

De Cloud Opslag van SQR.NL is een veiligere oplossing dan bijvoorbeeld Dropbox. Waarom? Dat kun je lezen dit artikel. In de Cloud Opslag van SQR.NL kun je zelf gebruikers, groepen en/of mapstructuren aanmaken. Het is zelfs mogelijk om een upload limiet in te stellen, zodat je niet buiten jouw bundel treedt.

De grootte van jouw Cloud Opslag bepaal je helemaal zelf, net als de personen met wie jij jouw bestanden wilt delen.

 
USPGoede support
USPEerlijke prijsgarantie
USPEenvoudig te bestellen
 

 

Onze cloud opslag thuis pakketten. Welke kies jij?

100GB
Eerste 30 dagen gratis
Vanaf
5,95
Per maand
100GB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

1000GB
Eerste 30 dagen gratis
Vanaf
9,95
Per maand
1TB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

5000GB
Eerste 30 dagen gratis
Vanaf
24,95
Per maand
5TB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

Ga jij voor een subdomein of een domeinextensie?

 

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je ervoor kiezen om jouw eigen Cloud Opslag op een subdomeinnaam onder te brengen. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://photos.janjansen.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Dan is het natuurlijk super tof om voor een unieke naam te gaan, door te kiezen voor één van de domeinextensies. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://janjansen.photos. Wat dacht je van .media, .finance of .photos? Kijk hier welke extensies er nog meer zijn.

 
Foto Cloud opslag thuis
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Je wilt natuurlijk wel dat jouw privé foto’s veilig staan opgeslagen. Daarom wordt jouw data op ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse servers gehost. Ook wordt jouw cloud opslag thuis omgeving voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Ideaal voor studenten

 

Als student wil je natuurlijk dat jouw schooldocumenten altijd bereikbaar zijn. Je werkt er immers niet voor niets zo hard aan. De Cloud Opslag van SQR.NL is dan de ideale oplossing. Je kunt altijd bij jouw schooldocumenten en je kunt zélf bepalen met welke medestudent je de bestanden deelt.

 
 
Cloud opslag thuis student
 
 

Waarom SQR.NL?

Gebruiksvriendelijk

Beheer je domeinnamen en hostingpakketten eenvoudig via het gebruiksvriendelijke Mijn SQR.

10 websites koppelen

Bespaar tientallen euro’s per maand en koppel tot 10 websites aan 1 hostingpakket.

Eenvoudig software installeren

Installeer jouw favoriete CMS of applicatie met slechts enkele klikken. Wel zo gemakkelijk!

Al 20 jaar ervaring

SQR is een zusterorganisatie van Cyso; Dé Managed Hostingprovider van Nederland sinds 1997.

Gratis verhuisservice

Geen zorgen over de verhuizing van jouw website.
Wij regelen het voor je!

Razendsnel netwerk

SQR is direct aangesloten op de AMS-IX, één van de grootste internetknooppunten ter wereld.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur

 

Veelgestelde vragen cloud Opslag thuis

 

Jazeker. Er is geen internet nodig om de bestanden op je laptop te bekijken. Mits je ze gekoppeld/gesynchroniseerd hebt vanuit Cloud Opslag naar je eigen computer.

De prijs geldt voor de gehele omgeving. Je kunt zoveel gebruikers aanmaken als je zelf wilt.

Klopt. Je kunt zelf kiezen welke mappen je wel en niet wilt synchroniseren tussen Cloud Opslag en je computer.

Het verschil is de hoeveelheid opslagruimte.

Het beheren van gebruikersgroepen en individuen is straightforward en gemakkelijk. Wil je meer weten? Probeer de administrator demo via deze pagina

Dat is zeker mogelijk. Je kunt gebruikers toekennen aan een groep en deze groep rechten geven op een specifieke folder.

Iedere gebruiker ziet de bestanden en mappen die met hem of haar gedeeld zijn.

De bestanden die met een gebruiker gedeeld zijn, gebruiken ook ruimte op de computer van de gebruiker. De gebruiker kan ervoor kiezen bepaalde mappen niet te synchroniseren en deze alleen via de webbrowser te bekijken.

Het werkt net zoals bestanden op je computer. Je opent het bestand in Word, voert je bewerkingen uit en slaat het document weer op. Vervolgens wordt het bestand automatisch gesynchroniseerd met Cloud Opslag.

Dit is mogelijk! Een bestand of folder kan voor een bepaalde periode gedeeld worden. Net zoals bij bijvoorbeeld WeTransfer.

Bestanden kunnen permanent publiekelijk gedeeld worden met behulp van een URL die door Cloud Opslag voor je gegeneerd wordt.

Dat is mogelijk door de client software te installeren, te configureren en de data naar de externe schijf te synchroniseren.

Er is geen limiet voor het uploaden van bestanden. Je kunt zonder problemen bestanden van een aantal GB uploaden naar je Cloud Opslag omgeving.

Toegang is via ieder apparaat mogelijk met behulp van de app en de web interface of via een gesynchroniseerde map. In die zin werkt het als een NAS server. Alle bestanden zijn in een lokale folder door ieder apparaat (met toestemming) te benaderen.

Nee, dat is niet nodig. Wij raden aan om een subdomein te gebruiken zoals ‘opslag.janjansen.nl’.

Het makkelijkste is om de Cloud Opslag te koppelen aan een subdomein. Omdat de normale domeinnaam bijvoorbeeld ‘janjansen.nl’ een actieve website, indien je de Cloud Opslag bestelt op ‘janjansen.nl’ wordt het heel lastig om deze te koppelen, omdat dat als het ware de originele website komt te vervallen.

Wat je daarom het beste kan doen is om te kiezen voor een subdomein ‘opslag.janjansen.nl’. Na betaling en oplevering, krijg je een mail dat je het subdomein in de DNS moet koppelen naar onze Cloud Opslag omgeving d.m.v van een A-record en een IP-adres die in de oplevermail staan.

Betaling voor Cloud Opslag is per kwartaal of per jaar. Dit kun je instellen zodra je de dienst bestelt.

Ja, er is een 30 dagen testperiode die je kunt bestellen en we hebben een testomgeving welke je kunt gebruiken om te testen. We raden het af om gevoelige data te uploaden. Andere testgebruikers kunnen de data namelijk ook zien.

Deze testomgeving wordt iedere dag verwijderd en leeg opgeleverd zodat je hiermee per dag ‘schoon’ kunt testen.

Je kunt aangeven of de Cloud Opslag omgeving standaard volledig moeten synchroniseren met de computer. In dat geval heb je 2 volledige backups, op je computer én op de Cloud Opslag omgeving. Heb je te weinig ruimte op je computer om de volledige Cloud Opslag omgeving met je computer te synchroniseren, dan kun je dit uitschakelen in je Cloud Opslag omgeving. Je kunt de extra ruimte in Cloud Opslag dan wel benutten, maar niet synchroniseren.

Jazeker. Je kunt via een speciale link een map of bestand delen met externe mappen. Deze link kun je dan tijdelijk beschikbaar stellen én met een beveiligd wachtwoord. De link kun je direct vanuit de omgeving delen via, e-mail of de link kopieëren en delen via bijvoorbeeld WhatApp.

Ze kunnen direct via de door jouw gekozen url (bijvoorbeeld ‘bestanden.voorbeeld.com’) de omgeving benaderen en inloggen met de door jou aangemaakte gegevens.

Het is ook mogelijk dat zij de Desktop client gebruiken. Zij kunnen deze dan configureren op hun computer en hebben ook dan uitsluitend toegang tot de mappen die jij hebt gekoppeld aan de gebruiker.

Ja, dat kan. Het is zelfs mogelijk om alleen specifieke bestanden met individuele gebruikers te delen.

In onze knowledgebase zijn een aantal handleidingen beschikbaar die uitleg geven over hoe je bepaalde devices kan verbinding aan de Cloud Opslag omgeving.
Je kunt bijvoorbeeld de WordPress backups er opslaan, de opslag koppelen aan een CentOS of Redhad server of aan je NAS toevoegen.