Cloud Opslag thuis

Kies de privé data die jij wilt delen!

 

Natuurlijk kan cloud opslag thuis! Wat vind jij belangrijk? Speelt alleen de prijs een rol? Of vind jij het ook van belang dat jouw data wordt opgeslagen in Nederland? Daarnaast wil je natuurlijk ook zélf kiezen met wie jij jouw bestanden deelt.

Misschien wil je wel die leuke vakantiefoto’s delen met jouw familie of belangrijke verslagen met jouw klasgenoten. Hoe dan ook, je wilt altijd en overal bij je bestanden kunnen. In dat geval kun je bij ons terecht!

SQR Drive is een veiligere oplossing dan bijvoorbeeld Dropbox. Waarom? Dat kun je lezen dit artikel. Met SQR Drive kun je zelf gebruikers, groepen en/of mapstructuren aanmaken. Het is zelfs mogelijk om een upload limiet in te stellen, zodat je niet buiten jouw bundel treedt.

De grootte van jouw SQR Drive bepaal je helemaal zelf, net als de personen met wie jij jouw bestanden wilt delen.


USPSupport bereikbaar via chat, mail en telefoon
USPEerlijke prijsgarantie
USPEenvoudig te bestellen
 

Onze SQR Drive pakketten

Kies jouw ideale cloud opslag pakket

100GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
5,95
Per maand
incl. btw: € 7,20
100GB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of
1000GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
9,95
Per maand
incl. btw: € 12,04
 
1.000GB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of
5000GB
Eerste 30 dagen gratis
voor
24,95
Per maand
incl. btw: € 30,19
5.000GB
Two Factor Authentication
Encryptie over al je bestanden
Makkelijk bestanden delen

of

Ga jij voor een subdomein of een domeinextensie?

 

Heb je al een domeinnaam? Dan kun je ervoor kiezen om jouw eigen SQR Drive op een subdomeinnaam onder te brengen. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://photos.janjansen.nl. Heb je nog geen domeinnaam? Dan is het natuurlijk super tof om voor een unieke naam te gaan, door te kiezen voor één van de domeinextensies. Dit ziet er dan bijvoorbeeld zo uit: https://janjansen.photos. Wat dacht je van .media, .finance of .photos? Kijk op onze domeinextensiepagina welke extensies er nog meer zijn.

 
Foto Cloud opslag thuis
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Je wilt natuurlijk wel dat jouw privé foto’s veilig staan opgeslagen. Daarom wordt jouw data op ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde Nederlandse servers gehost. Ook wordt jouw cloud opslag thuis omgeving voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Ideaal voor studenten

 

Als student wil je natuurlijk dat jouw schooldocumenten altijd bereikbaar zijn. Je werkt er immers niet voor niets zo hard aan. SSQR Drive is dan de ideale oplossing. Je kunt altijd bij jouw schooldocumenten en je kunt zélf bepalen met welke medestudent je de bestanden deelt.

 
 
Cloud opslag thuis
 

Wat onze klanten zeggen

Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
  Goed 9.1
Telefonische helpdesk

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.

Perfecte service, goed product

De service is geweldig: via de chat word je snel geholpen. De medewerkers denken zelf mee hoe ze nog meer voor je kunnen betekenen. Heel fijn! De producten/diensten werken goed. Eerlijke prijs.

Zeer tevreden klant van SQR.NL

Al jaren klant van SQR, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten. Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!

Niels Sparnaaij
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Tessa
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Eelco Simon - FrisBEE
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating
Trustpilot user rating

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur

 

Veelgestelde vragen cloud opslag thuis

 

Nee, dat is niet nodig. Wij raden aan om een subdomein te gebruiken zoals ‘storage.janjansen.nl’.

Het makkelijkste is om de SQR Drive te koppelen aan een subdomein. Omdat de normale domeinnaam bijvoorbeeld ‘janjansen.nl’ reeds een actieve website is. Als je dan Cloud Opslag bestelt op ‘janjansen.nl’ wordt het heel lastig om deze te koppelen, omdat dat als het ware de originele website komt te vervallen.

Wat je daarom het beste kan doen is om te kiezen voor een subdomein ‘storage.janjansen.nl’. Na betaling en oplevering, krijg je een mail dat je het subdomein in de DNS moet koppelen naar onze SQR Drive omgeving d.m.v van een A-record en een IP-adres die in de oplevermail staan.

In onze knowledgebase zijn een aantal handleidingen beschikbaar die uitleg geven over hoe je bepaalde devices kan verbinding aan de SQR Drive omgeving.
Je kunt bijvoorbeeld de WordPress backups er opslaan, de opslag koppelen aan een CentOS of Redhad server of aan je NAS toevoegen.

Ze kunnen direct via de door jouw gekozen url (bijvoorbeeld ‘bestanden.voorbeeld.com’) de omgeving benaderen en inloggen met de door jou aangemaakte gegevens.

Het is ook mogelijk dat zij de Desktop client gebruiken. Zij kunnen deze dan configureren op hun computer en hebben ook dan uitsluitend toegang tot de mappen die jij hebt gekoppeld aan de gebruiker.

De prijs geldt voor de gehele omgeving en is per kwartaal of per jaar. Dit kun je instellen zodra je de dienst bestelt. Je kunt zoveel gebruikers aanmaken als je zelf wilt.

Er is geen internet nodig om de bestanden op je laptop te bekijken. Mits je ze gekoppeld/gesynchroniseerd hebt vanuit SQR Drive naar je eigen computer.

Dat is zeker mogelijk. Je kunt gebruikers toekennen aan een groep en deze groep rechten geven op een specifieke folder. Iedere gebruiker ziet alleen de bestanden en mappen die met hem of haar gedeeld zijn.

Klopt. Je kunt zelf kiezen welke mappen je wel en niet wilt synchroniseren tussen SQR Drive en jouw computer.

De bestanden die met een gebruiker gedeeld zijn, gebruiken ook ruimte op de computer van de gebruiker indien er gesynchroniseerd wordt. De gebruiker kan ervoor kiezen bepaalde mappen niet te synchroniseren en deze alleen via de webbrowser te bekijken.

Het werkt net zoals bestanden op je computer. Je opent het bestand in Word, voert je bewerkingen uit en slaat het document weer op. Vervolgens wordt het bestand automatisch gesynchroniseerd met SQR Drive. Bestanden worden dus lokaal bewerkt, niet in de cloud.

Dit is mogelijk! Een bestand of folder kan voor een bepaalde periode gedeeld worden. Net zoals bij WeTransfer bijvoorbeeld.

Bestanden kunnen permanent of tijdelijk publiekelijk gedeeld worden met behulp van een URL die door SQR Drive voor je gegeneerd wordt. Daarnaast kun je ook een wachtwoord aanmaken om de bestanden te delen. Zo heb je grip op wie wel en niet bij de bestanden kunnen.

Er is geen limiet voor het uploaden van bestanden. Je kunt zonder problemen bestanden van een aantal GB uploaden naar jouw SQR Drive.

Je kunt aangeven of de SQR Drive omgeving standaard volledig moeten synchroniseren met de computer. In dat geval heb je 2 volledige backups, op je computer én op de SQR Drive omgeving. Heb je te weinig ruimte op je computer om de volledige SQR Drive omgeving met je computer te synchroniseren, dan kun je dit uitschakelen in je SQR Drive omgeving. Je kunt de extra ruimte in SQR Drive dan wel benutten, maar niet synchroniseren.