Fullscreen background

DE SQR.NL VERHUISSERVICE VOOR JE WEBSITE

Gratis verhuisservice

 

Naar een andere hostingprovider overstappen lastig? We begrijpen dat je beren op de weg ziet, maar helpen je graag stap voor stap om vlekkeloos te verhuizen en van de voordelen van SQR.NL te genieten.

Het verhuizen van een domeinnaam en/of website(s) naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Gaat mijn website uit de lucht? Zijn er procedures die ik moet volgen? Kan mijn e-mail mee verhuizen? Wie helpt mij de gegevens om te zetten? Door deze onzekerheid blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn of te veel betalen. Dat is niet nodig! Als je bij SQR.NL jouw website onderbrengt, dan helpt onze supportafdeling gratis om de verhuizing zorgeloos af te ronden. Wij helpen je namelijk graag succesvoller te worden!

WordPress Beveiliging

Snel en probleemloos

“We zijn blij met de snelle en probleemloze verhuizing van onze website. Met dank aan de uitstekende service van SQR.NL, een onderdeel van CYSO.”


S. v.d. Wiel – FutureFest NHN

 

 

Professionele verhuisservice van SQR.NL

 

Met onze professionele verhuisservice loop je geen risico bij de verhuizing van jouw domeinnamen, websites en desgewenst je e-mail. Hoe ziet onze verhuisprocedure er uit:

  1. We inventariseren samen met jou je huidige hosting
  2. Wij kopiëren jouw website(s) naar SQR hosting
  3. Wij testen jouw website(s) op ons platform
  4. Hierna kan je indien gewenst zelf controleren of jouw site goed werkt
  5. Als jij tevreden bent, verhuizen we (zonder downtime) naar SQR hosting
  6. Je krijgt de eerste werkweek nazorg om eventuele kleinere problemen op te lossen

Zo loop je geen enkel risico bij het verhuizen van je domeinnamen en/of website(s) naar SQR.NL

Wat kost het om mijn website naar SQR.NL te verhuizen?

 

Helemaal niets. Wij vinden bij SQR.NL dat jij de beste support verdient en helpen je graag om jouw diensten bij ons onder te brengen. Daarvoor hebben we de SQR verhuisservice.

Ben je er al uit en mogen we je van dienst zijn? Vul dan zo volledig mogelijk ons formulier voor verhuisservice in. Dan nemen we contact met je op om de verhuizing in gang te zetten.

 

USPGebruiksvriendelijk
USPGratis verhuisservice
USPAl 20 jaar ervaring
USPRazendsnel netwerk