Cloud opslag zakelijk

Beheer de zakelijke data die jij wilt delen!

 

Als ondernemer wil jij natuurlijk dat je jouw cloud opslag zakelijk kunt inzetten. Maar wat vind jij nog meer belangrijk? Speelt alleen de prijs een rol? Of vind jij het ook van belang dat jouw data wordt opgeslagen in Nederland? Naast de cloud opslag wil je natuurlijk ook goede support. 

Je wilt jouw cloud opslag zakelijk inzetten om met jouw leveranciers, klanten en collega’s data te delen. In dat geval kun je bij ons terecht!

Met de Online Opslag van SQR.NL heb jij de volledige controle over jouw data. Jij bepaalt wie bij welke bestanden kan komen en welke rechten hij/zij heeft. En groeit het aantal personeelsleden? Geen probleem. Het aantal gebruikers is onbeperkt.

De grootte van jouw Online Opslag bepaal je helemaal zelf, net als de personen met wie jij jouw zakelijke data wilt delen.

 
USPValt onder Nederlands wet- en regelgeving
USPAVG Proof
USPEncryptie standaard ingeschakeld
 

Onze cloud opslag zakelijk pakketten. Welke kies jij?

 
Online opslag

100GB

incl. btw
5 ,95 p/m excl. btw
  • voor 2 websites
  • 10GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

Meest gekozen

Online opslag

1TB

incl. btw
9 ,95 p/m excl. btw
  • voor 5 websites
  • 20GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties
Online opslag

5TB

incl. btw
24 ,95 p/m excl. btw
  • voor 10 websites
  • 50GB SSD opslag
Bestellen Meer specificaties

AVG proof

 

Online Opslag van SQR.NL is een cloud opslag die zakelijk, veilig en flexibel in te zetten is en tevens voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het opslaan, synchroniseren en delen van zakelijke bestanden. De AVG is van invloed op alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Dit omvat bijvoorbeeld namen, klantgegevens, telefoonnummers, e-mailadressen of andere gegevens waarmee mensen kunnen worden geïdentificeerd. Verwerkt jouw bedrijf persoonsgegevens en voldoe je nog niet aan de AVG? Dan loop je het risico om een hoge boete te krijgen.

 
Laptop met beveiligde cloud opslag die AVG proof is.
 
SQR Nederlandse datacenters

Veilige storage

 

Als je cloud opslag zakelijk gebruikt, dan wil je natuurlijk wel dat jouw data veilig staat opgeslagen. De cloud opslag zakelijk van SQR.NL wordt aangeboden met storage op Nederlandse ISO 20000 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters waarmee jouw data onder Nederlandse wet- en regelgeving valt. Ook wordt jouw cloud opslag zakelijk omgeving gratis voorzien van een SSL certificaat. Hierdoor staat jouw data veilig, maar toch bereikbaar in de cloud.

Tweetrapsauthenticatie ondersteund

 

Bij tweetrapsauthenticatie wordt twee keer aan jou gevraagd om te bewijzen dat jij ook wel echt ‘jij’ bent. Wanneer je inlogt, vul je eerst je wachtwoord in. Nadat je het juiste wachtwoord hebt opgegeven, genereer je een specifieke code via een authenticatie applicatie op je telefoon. Deze code vul je vervolgens in op het inlogscherm en pas dán kun je bij je account. Extra veilig dus en ideaal voor zakelijk gebruik. Hoe je dit kunt instellen bij de Online Opslag van SQR.NL lees je hier.

 
Beste cloud opslag tweetrapsauthenticatie smartphone
 

Reviews van klanten

Wat klanten zeggen over SQR.NL

 

Telefonische helpdesk

De beste cloud opslag 5 sterren

Laatst telefonisch contact gehad en zeer professioneel te woord gestaan. De verbinding werd pas verbroken nadat ik aan had gegeven dat alles duidelijk- en gelukt was. Alles werd begrijpelijk en met de nodige humor uitgelegd.


Niels Sparnaaij

Perfecte Service, goed product

De beste cloud opslag 5 sterren

De service is geweldig: via de chat word je snel geholpen. De medewerkers denken zelf mee hoe ze nog meer voor je kunnen betekenen. Heel fijn!
De producten/diensten werken goed. Eerlijke prijs.


Tessa

Zeer tevreden klant van SQR

De beste cloud opslag 5 sterren

Al jaren klant van SQR, naar volle tevredenheid. Over het algemeen zeer snelle reactietijd, goed in het meedenken in oplossingen en bereid om net dat stapje extra te zetten.
Een aanrader voor iedere zakelijke gebruiker!


Eelco Simon – FrisBEE

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur