aan de slag met de API

API toegang aanvragen

Om aan de slag te gaan met onze API moet je klant zijn én in het bezit zijn van een API sleutel.
Een API sleutel kan je via een support ticket hier aanvragen . Vermeld in je aanvraag de IP adressen die gebruik zullen maken van de API.

API sleutel binnen? Dan kan je aan de slag!

Aan de slag

Nu je een API sleutel hebt kun je aan de slag met onze API.
Op https://api.sqr.nl/api/documentation vind je alle informatie die je nodig hebt.

Hulp nodig? Stuur dan een e-mail naar api@sqr.nl!

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Call us now
Bel direct+31 72 751 34 06

Direct antwoord

Chat
Start nueen chat

Antwoord in 1 minuut

Whatsapp
Whatsapp naar+31 72 751 34 06

Antwoord in 1 minuut

Mail
Stuur eene-mail

Antwoord in 1 uur