Algemene instellingen SQR.NL e-mail

In deze handleiding vind je de algemene instellingen voor jouw SQR.NL mailbox. Uiteraard hebben we ook handleidingen geschreven voor verschillende e-mail programma’s: AndroidApple mail, Gmail, iPhone en iPadOutlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook 2016 voor Mac en Thunderbird.

Inkomende e-mail (POP of IMAP)

Ophalen van e-mail  met IMAP:
SSL en poort 993 in combinatie met het juiste server adres.

Ophalen van e-mail  met POP:
SSL en poort 995 in combinatie met het juiste server adres.

Uitgaande e-mail (SMTP)

Versturen van e-mail vanuit een e-mail applicatie
Klik hier voor het juiste SMTP server adres (SSL + poort 465).

Versturen van e-mail vanuit een externe webapplicatie
Klik hier voor het juiste SMTP server adres (SSL + poort 465 of TLS + poort 587 of geen authenticatie + poort 587).

Versturen van e-mail vanuit een SQR.NL webapplicatie
We adviseren gebruik te maken van de PHP mail functie.

Webmail

Klik hier om het juiste adres voor Webmail te achterhalen.

E-mailadressen beheren

E-mailadressen en afwezigheidsmeldingen beheer je snel en eenvoudig via Mijn SQR.